Ilmad lähevad järjest kevadisemaks ja meie näpud juba sügelevad töö järele. Oleme valmistunud, et see hooaeg olla veel parem ja tublim.

Tegelikult oleme olnud ka talvel oma mõtetega asja juures ja teinud mõningaid muudatusi ettevõtte ja kodulehe juures.
Muutsime oma firma nime eestikeelseks ja paremini mõistetavaks, sest tegutseme edaspidi ainult kalmistutööde valdkonnas. Firma nimeks on nüüd Helekivi OÜ.

Kodulehele oleme lisanud “Maetu otsingu”, mis otsib andmeid otse Tartu kalmistute andmebaasist. Otsingu abil leiab maetute nimed, hauaplatsi koodi ja tegelikult isegi hauaplatsi suuruse, mis küll alati ei vasta päris tõele, seetõttu me seda numbrit avalikult ei näita. Lisasime siiski otsingule Google Maps lingi, mille abil saab igaüks hauaplatsi lihtsamini üles leida.

Oleme loonud võimaluse hauaplatsi renoveerimisteenuste juures saata meile hinnapäring, täites ära maetu andmed ja enda kontaktandmed.  Hinnapäringutele üritame vastata võimalikult kiiresti, loodetavasti maksimaalselt 2 päeva jooksul.

On lähiajal plaanis välja tulla oma toodetega, mis hetkel jätaks veel saladuseks.
Plaane on palju, kuidas edasi areneda ja oma teenuseid paremaks muuta, loodame neist lähiajal rääkida.

Kel aga mõte hauaplatsi renoveerimine käsile võtta, siis on õige aeg ühendust võtta. Nii on meil aega hauaplatsid üle vaadata ning pakkumised teha. Suvel võivad tekkida järjekorrad ja olukorrad, kus me ei suuda nii kiiresti teie soovidele reageerida.

Tervitades,
Heiko Helstein
heiko@helekivi.ee

 

Küsi lisainfot

Küsige julgesti lisainfot. Alati võite kirjutada minu personaalsele e-posti aadressile heiko@helekivi.ee




    Head inimesed, hoiame oma lähedaste hauad korras!
    Tuleme Teile rõõmuga appi.

    Hoolitsetud hauaplats on austusavaldus lahkunule. Tihti on olukordi, kus enam ei jõuta hauaplatsil käia kas tervise pärast või liiga suure vahemaa pärast ja selle tõttu jäävad hauaplatsid hooldamata. Me teame oma klientide tagasiside põhjal, et see kraabib tugevalt nende hinge. See on siiras rõõm, kui neile saata pildid, kus hauaplats on korras ja ilus – justkui oleks ise käinud. Meie väike tubli pere hooldab rõõmuga Teie lähedaste haudasid, mis asuvad Tartus. Teeme seda tööd südame ja hingega.

    Heiko ja töökas meeskond